4. MTB MARATON "TROCAL-PSUNJ 2010"

May 30, 2010 Comments Off

Dragi XC vozači, kibici i filozofi, na redu je novo suočenje sa vlastitim granicama po obroncima Psunja.
Ako se sjećate prošle godine, fino smo zapaprili utrku čiji profil izgleda kao zubi na pili, a za osvježenje se pobrinula kiša i blato.  Na svakom usponu ste spominjali rečenicu u kojoj je ime našeg kluba u kombinaciji s psom, mamom i ljubavi.Mi lokalci smo uglavnom popadali i potrgali bicikle, a samo najjači su ušli u ciljnu ravninu.
Ove godine je slab urod ludih gljiva, pa se nadamo da zli šumski vrač neće imati što pušiti i igrati se vremenske prognoze. Ukoliko ste si kupili nove fancy gripove, imate najbolji SRAM mjenjač u selu, cure (i dečki) bacaju gaće na vas kad vas vide na biciklu, ovo je pravi događaj da postanete još popularniji.

Staza je uglavnom ista sa tek minornim izmjenama koje ne odstupaju puno od prošlogodišnjeg visinskog profila, a novčane nagrade su i ovog puta atraktivne.
Što još reći, osim da pogledate naš raspis, I 06.06.2010. odmjerite snage sa mnoštvom natjecatelja iz cijele hrvatske a i dalje. Unaprijed se radujemo vašem dolasku – saga o psu, mami i ljubavi se nastavlja!

Raspis:
http://www.bk-titan.hr/utrke/maraton/ta … fault.aspx

Prijave:
http://www.bk-titan.hr/utrke/prijave/ta … fault.aspx

Galerija od Maratona 2009:
http://picasaweb.google.com/stessari/3M … Psunj2009#

Poštovanje..
BK TITAN

Komentari su zaključani.