5. Istria Granfondo, 30.9.-2.10.2016.

August 23, 2016 Nema komentara »
5. Istria Granfondo, 30.9.-2.10.2016.

Pripremite se za peti po redu Istria Granfondo, cestovni biciklistički događaj za natjecatelje u punoj formi te obitelji i ležerne rekreativce. Istria Granfondo ove godine donosi pregršt novosti u programu, a najvažnije je istaknuti da je zbog velikog interesa, ove godine produžen za još jedan dan. Istria Granfondo 2016. održat će se od 30. rujna do 2. listopada, a svi će biciklisti i oni koji se tako osjećaju, moći uživati u jedinstvenom istarskom krajoliku, specijalitetima istarske kuhinje i podruma – na dva kotača.

Ovaj veliki međunarodni jesenski biciklistički maraton ima start i cilj u obalnim istarskim gradovima – Umagu i Novigradu.

igf2016.2

Osim produženja za još jedan dan, ovogodišnji Istria Grafondo, najavljuje i povećanje dodatnih sadržaja te više različitih ruta. Novost je vođena biciklistička tura City Cycle Tour With A Wine Break, koja će se održati u petak 30. Rujna. Start je u poznatom turističkom naselju Stella Maris u Umagu, tik uz ATP stadion Gorana Ivaniševića, te vodi do centra Umaga sa stankom u novootvorenom wine baru.  Broj sudionika je ograničen a prijaviti se možete putem maila.

Subota je rezervirana za glavni maraton koji je podijeljen na dvije trase. Natjecatelji mogu birati između staza Istria Granfondo Classic, ukupne dužine 141 km, i nešto manje zahtjevne staze Istria Granfondo Small dužine 95 km. Sudionici maratona moći će predahnuti i okrijepiti se na šest postaja duž maratonskih dionica, a na kraju one najbolje čekaju brojne vrijedne nagrade, dok svi sudionici sudjeluju u tomboli. Nedjelja je posvećena Istria Granfondo Family & Gourmet Touru, 25 kilometara dugoj rekreativnoj biciklijadi. Naime, ova biciklijada sa startom u Novigradu vodit će kroz istarska seoca, vinograde, maslinike i uz more, a svi sudionici moći će na okrjepnoj stanici kušati tradicionalnu istarsku hranu i degustirati autohtona istarska vina.

Prijave za ovu jedinstvenu utrku su već započele, a više informacija o Istria Granfondu pronađite na službenoj stranici ili na Facebooku.

Komentiraj tekst

Moraš biti prijavljen da bi komentirao tekst.

cheap research papers write my essay write my paper best essay writing service uk