Enduro Psunj 2016.

June 4, 2016 Comments Off
Enduro Psunj 2016.
Enduro Psunj 2016.

Achtung! Ekskluzivno za vas, ali i za sebe, BK Titan odlučio se baciti u organizaciju utrke enduro (da nebi puno uzbrdo guro). Razlog za to čuči u sve većoj popularnosti ovog tipa utrke u MTB svijetu, a kad je nešto novo i popularno, mi to moramo imati. Baš kao npr štap za selfij fotografije.

Za potrebe utrke, odlučili smo se za tri staze na Kalvariji (brdo iznad grada, tko ne zna ili sumnja), dijelom se vozi po već dobro uvoženim stazama, a dobrim dijelom smo istrasirali i po nekim dijelovima gdje ljudska guma još nije kotrljala. Staze su ukupno 20-ak kilometara duge, uz 700 metara visinske razlike. Nije tako strašno kao npr. kad su se ljudi grčili na psunjskom maratonu prije nekoliko godina. Za potrebe utrke, neke staze će se voziti i dvaput.

db_bent
Ono što želimo je da se svi lijepo okupimo, družimo, odmjerimo snage, i saznamo tko je dobar, tko je bolji, tko je loš, a tko je zao. Ipak, ispred svega stavljamo naglasak na sigurnost, tako da pod obveznu opremu spada integralna kaciga i štitnici za koljena. Za najbolje goniče aluminijskih strojeva smo osigurali simpatičan fond nagrada, da se ne ide kući baš praznih ruku, i da se bolje polovice manje ljute zbog „nekog tamo naganjivanja po šumama cijeli dan“, umjesto da ste kao sav pošten svijet nedjeljom na misi, a onda na goveđoj juhi kod rodbine.

Ono što nam preostaje je nadati se da nas vrijeme neće opet iznevjeriti sa upornim kišurinama, i ono bitnije – da se 12.06.2016 vidimo u dvorištu kurije Janković u Pakracu u što većem broju, kako bismo isprobali i ovu, dosad neviđenu utrku na ovim prostorima. Lijepi pozdrav do tad!

Vaš BK Titan.

web: www.bk-titan.hr
face event: https://www.facebook.com/events/117259872024980/
Face page: https://www.facebook.com/bkTitan/

Plakat Enduro PsunjRaspis Enduro Psunj 2016

Komentari su zaključani.