HarleY je napisao/la:@Woods malo sam pregledaovao garazu i icni mi se da sam negdje procitao da si i ti imalo problem isti s proklizivanjem stange.. Kako si ti rijesio to?
I Scale mi je 2008 model..
Mr. Garrison, South Park je napisao/la:There are no stupid questions, just stupid people.
Woods je napisao/la:Zlayo bi trebal biti u pravu, piše po netu 34.9
Goran_injo je napisao/la:Kako bilo, ja ne bih stavljao šmirgl papir kao rješenje na svoj bicikl.
bugsywurth je napisao/la:Da ne dužim.....http://keindl-sport.hr/product.php?id_product=907
filip00 je napisao/la:Goran_injo je napisao/la:Kako bilo, ja ne bih stavljao šmirgl papir kao rješenje na svoj bicikl.
Nerijetko sam imao priliku vidjet da mnoga nova rješenja ne funkcioniraju i da stari jednostavan način često najbolje pali. Zašto ti ne bi stavio šmirgl papir oko cijevi koja proklizuje u drugoj cijevi? Pitam to budući da ostala "rješenja" ne funkcioniraju, koje bi ti predložio da actually *radi*, a da ne oštetiš ništa niti da variš/bušiš po biciklu?
Pitam jer se u zadnje vrijeme često vidi filozofiranje oko najbanalnijih pitanja i umjesto da se lagano riješi jednostavan problem, ljudi izmišljaju toplu vodu.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.