Garmin EDGE

rasprave o GPS-u, pripremi i analiziranju vožnji...

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 26. 10. 2016. (15:07)

mislim da si u krivu. 500 ima barometar. Zato se i napominje da ne pokrivas one 4 rupice otraga

The good news here is that the Edge 500 (like the Edge 705) uses a barometric altimeter instead, so the elevation readings are generally very very accurate. This data is recorded within every track (activity), and presented in virtually all sports applications out there:
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 2185
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 18

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la helingen dana 26. 10. 2016. (21:24)

Gle stvarno, čitam na garmin supportu, pobrkao sam onda neki stariji/slabiji model onda. A imao 500tku dvije godine ju vozio :-)


Sent from iPad using Tapatalk
Avatar
helingen
 
Postovi: 1293
Pridružen/a: 24. 03. 2008. (10:39)
Lokacija: Osijek
Reputation point: 23

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 31. 10. 2016. (10:49)

Hitni problem...

Pokusavam presnimiti course u edge 500 kao i hrpu puta do sada. Dakle.. frend koji vozi 520 mi poslao jednu rutu u *.GPX formatu. Ja je konvertiram u *.TCX format i prebacim na garminu u folder new files, ali je u garminu nema.

Ne znam u cemu je problem. Konverter je do sad super radio.. sad probam s drugim, ali nista. Ubacio sam CRS file, GPX i TCX file u new folder.. nema nicega. Pokusao direktno u courses iako to nije procedura... opet nista.. WTF?????

edit: evo, sad skopirao 3-4 stara, samo dva rade...
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 2185
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 18

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la helingen dana 31. 10. 2016. (20:07)

Provjeri jesu li pod drugim imenom u edgeu, po kilometrima gledaj.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Avatar
helingen
 
Postovi: 1293
Pridružen/a: 24. 03. 2008. (10:39)
Lokacija: Osijek
Reputation point: 23

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 31. 10. 2016. (20:30)

nema ih uopće u folderu. Uspio na drugom računalu...
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 2185
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 18

Re: Garmin EDGE

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 15. 11. 2016. (11:37)

jope ja.. sa svojim rubom 500

nije mi prebacio sat... veli da bi trebao kad se sinkronizira sa GPS-om.. ali moj je još na ljetnom računanju vremena....

takodjer... temperatura.... stavio sam ga pored termometra... termometar piše 2,8...a moj 11,9. Skinuo sma gumenu zaštitu.. al ne mrda.....tko tu koga hebe....
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 2185
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 18

Prethodna

Natrag na GPS i navigacija

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.