a di ste bas ovog "grafiti" momka morali ugurati u plakat! to je ko saka u oko
Marko Urbac Nevrjerojatno kako toliko mali team ljudi uspije organizirat tako dobar event. Svaka cast organizatorima (pogotovo Luka Urbac), fizickim radnicima (Leo Gamboc i Goran Jurica in primis), graficarima (ja
), svim ostalima koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja, sponzorima, pokroviteljima i samim natjecateljima. Bio je sjajan show! Slijedece godine bit ce jos bolje odnosno... "bit ce super, dodji i ti!" [citat Matej Lulic - T-Mobile]
PP
Marko Šišović i probali smo 4x i jako sam zadovoljan mojim plasmanom ,,,izguran u prvoj rundi ,ali to je dio igre,,,,,,,inače ,,,,,mali valenta dižgracija ,,je isfura backflip no hander ako van to ča znači..meni da .... peljesak za njega ,i želin mu daljnji napredak :******
Luka Urbac Umag Dirt Jump Jam je bio bolestan! Svaka cast slovenskim 4Xerima na pobjedi. Mladi Paulo Valenta je zivotinja! Padali su novi trikovi, prodalo se majica kao u prici, bila je preodlicna atmosfera. HVALA SVIMA. Bili ste najbolji! Long story short: tko nije bio, papak.
P.S; PLJESAK ORGANIZATORIMA molim! /clap clap
Filip Adam Kos Prejeben jam , nadam se da cemo se vidjet na kojoj voznji jos =)
Xtreeme Sova Rijeka Umag dirt jump jam 2010. - ODLIČAN! Velike pohvale svima koji su se potrudili da to tako i izgleda! Luka Urbac, Leo Gamboc i Goran Jurica - vidimo li se i iduće u istom stilu?
Poki Bmx Jedan od naj boljih izlazaka ikad.!!!

Natrag na Natjecanja i događanja
Trenutno korisnika/ca: robert i 3 gostiju.