Eto da se i ja pokazem malo sa starom speckom,to je ubiti dedina specka koju je on drzao kod sestre pa se ona nes nakjutila i bacila ga

nakon toga ju je uzeo neki dedin prijatelj kod kojeg smo na kraju krajeva i vratili bicikl i tu sve to pocinje. Seniora smo danas rastavili,nije bilo nikakvih problema osim onih blatobrana na kojima su vijci pohrđavili i neka je budala na lijevoj kurbli zavarila doslovno kurblu za pogonsku osovinu..ali rijesili smo i to,sad sam u potrazi za novom desnom kurblom.

Rama i vilica ce bit ispjeskareni i pofarbani na u staru boju a naljepnice cu dat napravit nove,ako netko radi kvalitetno i povoljno a da je iz zg neka mi se javi na PM. No dosta pisanja vise,izludit ce me

evo paar slika prije i nakon rastavljanja ove stare jurilice ako se to moze tako nazvat

:
https://picasaweb.google.com/1003357735 ... 6/May62012 Stavit cu slike kad sve bude gotovo vjerojatno do kraja sljedeceg tjedna, i poceo sam cistit s onom atomic zicom-spuzvicom kj ima za par kuna u konzumu,odmah kupio 5 kutijica

kako to polira

nisam mogao vjerovat..