Ovisi koliko 'nije na oku'. Mislim, đabe mi da ga gledam ako sam u vodi i treba mi tri godine da stignem do obale

No, možda da baciš oko uzeti neki alarm, jer ono, let's face it, sumnjam da ako se kupaš s kćeri imaš oko na bajku, a ne na njoj - pa da ako ti netko stepe bajk, čuješ i letiš (s malom pod rukom

)
Dakle, ne kao nikakva zamjena, nego ono, da ti brže svrne pozornost i možda uplaši osobu koja nešto prtlja tamo.
Sajlu u verziji 'ulockom sam zaključao kotač' ja gledam kao 'ulockom sam zaključao kotač i bajk naslonio na zid', pa ti vidi :/
Možda dati pare za neki zbilja debeli lanac, za te situacije 'debelo drvo blizu mene + alarm, vs dobra pozicija za vezanje ali dalje od mene', ipak je to teže rezati nego sajle? I nositi ga kad ono, ideš planski, tipa to s Jarunom?
Jer ono, ako mi ruka nije na bajku i pričam s nekim, pa taj netko ima moju pozornost - razgovaram s osobom i ne želim ju ignorirati, bajk ju ipak dobije kroz neke intervale - zato je buka korisna, da mi svrne pozornost na nešto.
Čisto jedan tok misli. S naglaskom imati na umu da sajla = naslonio si ga na zid.