T:Tražim na 10 minutnu posudbu bleed kit plus ulje

tema namijenjena za dilanje svega što nije bicikl ili se na njega ne montira
Pravila foruma
Oglašavati potražnju i prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu obavezno navesti P: za prodaju ili K: za kupnju čega već. Prekršiteljima ovoga pravila bit će uvedene instant sankcije.
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), i CIJENA, OBAVEZNI SU!! Ako nudite više predmeta, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

T:Tražim na 10 minutnu posudbu bleed kit plus ulje

PostPostao/la DAVID12345 dana 13. 08. 2017. (11:28)

Bok , imam shimano deore 535 stari, trazim na posudbu bleed kit i malo ulja te ako moze i koja smjernica za odzracivanje, zauzvrat plaćam piće. Nalazim se u zg precko ali mogu doci gdje treba.Hvala.
uvijek nesto lose se dogodi nikad nije to to =(
DAVID12345
 
Postovi: 150
Pridružen/a: 12. 11. 2013. (00:25)
Lokacija: Zagreb
Reputation point: 3

Natrag na Ponuda i potražnja biciklističke opreme

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: stshme i 0 gostiju.