P: Scott windstopper jakna/šuškavac

tema namijenjena za dilanje svega što nije bicikl ili se na njega ne montira
Pravila foruma
Oglašavati potražnju i prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu obavezno navesti P: za prodaju ili K: za kupnju čega već. Prekršiteljima ovoga pravila bit će uvedene instant sankcije.
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), i CIJENA, OBAVEZNI SU!! Ako nudite više predmeta, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

P: Scott windstopper jakna/šuškavac

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 15. 05. 2018. (21:23)

Prodajem windstopper jaknu (šuškavac) dovoljno tanku da bez problema stane u straznji djep na dresu. Velicina M, stanje odlicno. Iskrenno, ne znam koji ej model, ne mogu pronaci na netu.

https://drive.google.com/open?id=1cr7dq ... 6SAGlCDXWC
https://drive.google.com/open?id=1cr7dq ... 6SAGlCDXWC
https://drive.google.com/open?id=1ssWX1 ... yUtbvvIfB_
https://drive.google.com/open?id=1E4CNN ... _JiK1CDZOp

250kn

moguce zamjene za neki komad XL odjece (prsluk, dres, rukavice, cestovna kaciga, otvoren sam za sve ponude), dijelovi za MTB ili cestu...
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 3144
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 24

Natrag na Ponuda i potražnja biciklističke opreme

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.