P:Rock Shox Pike - air shaft 160 mm, pakne za Avid Guide

ako imate višak dijelova, recite to ovdje...
Pravila foruma
Oglašavati prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu oglasa postanog u ovoj temi mora biti točno naveden artikl koji se oglašava (npr. P: vilica RS Recon 351, 2007.) Oglas mora počinjati s "P:" ili "P/M:". Ako nudite više artikala, navedite vama najvažniji, a ostale pobrojite (npr. P: vilica RS Recon 351, 2007.; lulica; pedale). Naslov "P: Razni dijelovi" priznat će se samo u slučaju da ponuđenih artikala ima 5 (pet) ili više. Ako nudite više dijelova, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
U samome postu mora biti što više informacija o svakom ponuđenom artiklu (npr. lulica RF Atlas AM, rabljena, 60mm, 7DEG, crna, 220g, 200kn).
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), CIJENA i SERIJSKI BROJ (i fotografija istog) okvira, ako ga prodajete, OBAVEZNI SU!
Ako ovi uvjeti ne budu ispunjeni "to the best of your ability", post tj. oglas bit će obrisan.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

P:Rock Shox Pike - air shaft 160 mm, pakne za Avid Guide

PostPostao/la siko dana 13. 06. 2018. (17:44)

Air shaft za promjenu hoda na Rock Shox Pike vilici
27,5'' - 160 mm
29'' - 140 mm
Cijena: 100 kn

Nove i zapakirane pakne za disk kočnice Avid Guide.
Sintered metalic smjesa, pakne su sa Discobrakesa.
1 par / 50 kn
3 para / 140 kn

slika

slika

Kontakt na PM ili siko333@gmail.com ili 099/526-0985
Nalazim se u Zagrebu.
Krv, groblje noć i svraka...usred mraka naopaka petokraka...dva grobara dok lopate rabe stala su u govno...govno mrtve babe...di je govno tu je i baba...bijeli luk i kolac zaštita su slaba...ni voda sveta babi ne smeta...s onog je svijeta baba kleta...
Avatar
siko
 
Postovi: 206
Pridružen/a: 04. 03. 2008. (23:49)
Lokacija: Zagreb, Bukovac
Reputation point: 5

Natrag na Ponuda dijelova

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.