KRKA TROPHY 2018 - maraton + AM kategorija

najave, komentari, rezultati...

KRKA TROPHY 2018 - maraton + AM kategorija

PostPostao/la hostler dana 10. 08. 2018. (12:57)

Od organizatora međunarodne utrke Mitas 4 Islands

Utrku organizira isti tim koji je zadužen i za Mitas 4 Islands – etapnu brdsko-biciklističku utrku na naša četiri kvarnerska otoka. U pauzi, između 4 otoka, točnije negdje između Raba i Krka :)…shvatili smo da imamo veliku želju napraviti jedan MTB događaj u kojem ćemo ubaciti neke novosti, napraviti pomutnju u kokošinjcu i vidjeti što će se dogoditi…sami protiv svih a za VAS rodila se utrka KRKA TROPHY – maraton zabavan za voziti.

Zato vas vodimo vas put Juga, startamo u Drnišu, a većina utrke odvijat će se na vrlo mističnoj planini Promina gotovo u središtu kopnenoga dijela Šibensko-kninske županije, 30-ak km cestovne udaljenosti od mora. Ova mala, osamljena planina što se poput otoka izdiže između rijeke Krke i Petrova polja u dužini od 10-ak km, s najvišim vrhom od 1149 m, po mnogo čemu je zanimIjiva – najviše po spektakularnim pogledima i zanimljivim stazicama kojima ćemo vas provesti.

Utrka je fokusirana na rekreativne brdske bicikliste koji žele uživati u novim stazama i krajolicima, novim izazovima za noge tijekom vožnje ali i onom drugom što se rijetko spominje – želja nam je udahnuti dašak 4 Islands-a u maraton i odlučili da je možda vrijeme da se priča o zanimljivim stazicama i singltrail-u…

Više na: http://www.krka-trophy.hr

LP
hostler
 
Postovi: 1343
Pridružen/a: 26. 05. 2008. (10:26)
Lokacija: ZAGREB
Reputation point: 4

Natrag na Natjecanja i događanja

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.