P: Cannondale Habit 4, vel. M, 2017.

ako imate bicikl viška, onda je ovo mjesto za vas...
Pravila foruma
Oglašavati prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu oglasa postanog u ovoj temi mora biti točno naveden bicikl koji se prodaje, njegova veličina i godište modela. Oglas mora počinjati s "P:" ili "P/M:". Primjer naslova oglasa - P: Giant Trance 2, 17,5", 2006.
U samome postu mora biti što više informacija o ponuđenom biciklu (što precizniji popis dijelova s dimenzijama) ili po mogućnosti stavljen link na stranice gdje se nalazi specifikacija bicikla ako je opremljen "tvorničkim" dijelovima. Samo linkovi na "oglasnike" nisu dopušteni.
FOTOGRAFIJA
(vlastita, ne link!), CIJENA i SERIJSKI BROJ (i fotografija istog) okvira vašeg bicikla OBAVEZNI SU! Samo linkovi na oglase na drugim siteovima neće se tolerirati.
Ako ovi uvjeti ne budu ispunjeni "to the best of your ability", post tj. oglas bit će obrisan.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada smijete ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja bicikala na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

P: Cannondale Habit 4, vel. M, 2017.

PostPostao/la zVeek dana 15. 03. 2019. (15:57)

Prodaje se navedeni bicikl.

Dijelovi: https://www.cannondale.com/en/USA/Bike/ ... f0c49e5549

Svi dijelovi su kao na linku, osim vilice (Lefty 2.0 PBR 120) i sic štange. Bicikl je dosta uščuvan kao što se vidi na priloženim slikama uz iznimku stražnje gume koju bi valjalo zamijeniti. Pedale na slikama(Crankbrothers) ne idu s biciklom. Ima par ogrebotina, ali nikakvih ozbiljnijih napuknuća ili udubina nema.

Serijski broj: A612135814

Fotke: https://1drv.ms/f/s!AgKEBwvvro0lgl9UnRnKh9u-iON5

Cijena: 10000 kn

Kontakt: 091 193 8500 ili vpecar@outlook.com
Bicikl se nalazi i može se pogledati u Bjelovaru.

Lijep pozdrav!
Avatar
zVeek
 
Postovi: 164
Pridružen/a: 11. 01. 2009. (01:10)
Lokacija: Bjelovar
Reputation point: 2

Natrag na Ponuda bicikala

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.