P: Qubo elite Hydromag/Tacx Vortex smart

tema namijenjena za dilanje svega što nije bicikl ili se na njega ne montira
Pravila foruma
Oglašavati potražnju i prodaju mogu samo članovi s 50 ili više postova. Ovo pravilo isključuje članove registrirane prije 19.04.2012.
Ako ste kupac, smanjite rizik pri kupnji i informirajte se o prodavacu u podforumu "Komentari na trgovinu, trgovce i kupce". Kupujete i prodajte na vlastitu odgovornost. Dropbike ne preuzima odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili prevare.
U naslovu obavezno navesti P: za prodaju ili K: za kupnju čega već. Prekršiteljima ovoga pravila bit će uvedene instant sankcije.
FOTOGRAFIJA (vlastita, ne link!), i CIJENA, OBAVEZNI SU!! Ako nudite više predmeta, a neke od njih prodate, upišite u tijelo oglasa PRODANO pored tog dijela, a u naslov oglasa upišite PROMJENA - moderatori će urediti oglas. Ako cijeli tekst oglasa bude pobrisan i naslov prepravljen, korisnik će biti sankcioniran.
Nakon 14 dana oglas se automatski briše i tek tada se smije ponovo postati isti oglas. Više istih oglasa bit će bez obrazloženja obrisano, a autor sankcioniran.
NB: Nema prodavanja dijelova na veliko. BM služi isključivo za prodaju vaših rabljenih.
U potpisu (signature) zabranjeno je reklamiranje trgovina, web-stranica te bilo kakvih komercijalnih djelatnosti (bile one vezane za biciklizam ili ne).

P: Qubo elite Hydromag/Tacx Vortex smart

PostPostao/la ChILd_ReBoRn dana 16. 03. 2019. (09:12)

Elite Qubo - 1000kn
U izvrsnom stanju, elastogel valjak potpuno ravan. Trenažer ima fluid/magnetsku kočnicu, te pruža vrlo visok otpor na maksimalnim postavkama. Okvir je gibljiv, tako da vlastitom težinom prilagođavate pritisak gume na valjak. Podešavanje magnetskog otpora na upravljaču koji se drži na volanu. U kompletu sa trenažer gumom. (vittoria zaffiro home trainer)
slika
https://www.njuskalo.hr/bicikl-oprema-o ... s-28002074

Tacx Vortex - 1800kn
Potpuno ispravan, gotovo bez tragova korištenja (jer nije bio korišten) smart trenažer. Max 950W, max nagib 7%. Automatsko podešavanje otpora. U kompletu sa gumom za trenažer. (tacx plava)
slika
https://www.njuskalo.hr/bicikl-oprema-o ... s-28002058
Avatar
ChILd_ReBoRn
 
Postovi: 3520
Pridružen/a: 08. 06. 2015. (16:37)
Lokacija: Koprivnica
Reputation point: 25

Natrag na Ponuda i potražnja biciklističke opreme

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.