GHOST – MI OSTVARUJEMO VAŠE SNOVE!

April 26, 2011 Comments Off

Ozon Sport i Ghost bicikli osigurali su određen broj top modela full suspension i karbonskih hardtail bicikala za ovu jedinstvenu ponudu – probne vožnje bicikala o kojima ste sanjali!
Za samo 200 kuna, cijeli vikend možete isprobavati neki od ponuđenih test modela! Odvezite svoju omiljenu turu i sami donesite odluku o tome što je pravi izbor za vas! Ako ste već vozili bicikle poput ovih, onda je vrijeme da se uvjerite zašto su Ghost bicikli najbolji izbor!

Dropbike.com u suradnji s Ozon Sportom nagrađuje troje najbržih čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje s besplatnom vikend probnom vožnjom. Odgovore s vašim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) šaljite na email nagradna@dropbike.com. Nagradno pitanje glasi:

Koji su poznati hrvatski sportaši manekeni Ghost bicikala?

  1. Ivica i Marica
  2. Ivica i Natko
  3. Mislav i Jurica

Test bicikli dostupni  su od 15. travnja, a mogu ih dobiti svi uz predodžbu osobne iskaznice i potpisivanja izjave o odgovornosti. Bicikle je moguće testirati u trajanju od 3 dana s preuzimanjem bicikla u petak od 12 do 20h ili subotu od 9 do 14h i vraćanjem u ponedjeljak od 12 do 20h. Bicikli se preuzimaju i vraćaju u Ozon Sport, Nova cesta 71 u Zagrebu. Cijena testa je 200 kuna, koje će vam Ozon Sport vratiti ukoliko se odlučite na kupovinu bicikla iz programa HTX Lector, RT i AMR!

Za probne vožnje dostupni su modeli:
Ghost AMR Test (veličine 48, 52 i 56cm)
Ghost RT Test (veličine 48, 52 i 56cm)
Ghost HTX Carbon Test (veličine 44, 48, 52 i 56cm)

Rezervirajte svoj primjerak test bicikla na test@ozonsport.hr ili na tel/fax (01) 3821-167 ili okušajte sreću u nagradnoj igri i osvojite besplatnu probnu vožnju.

Komentari su zaključani.