GRMA MINI DH 2 POWERED BY DROPBIKE – NAJAVA!!!

September 20, 2011 Comments Off

Poštovane bikerice i bikeri!
Zato jer ste vi to tražili, ali i zato jer smo i mi htjeli, organiziramo opet „trening“ natjecanje/druženje na Grmi povodom zatvaranja DH sezone. Manje više sve je isto kao prošli put (lokacija, dobar dio staze, grah, a vjerojatno i ekipa), ali ćemo se ipak potruditi da bude još bolje i zabavnije.
Kopi/pejst:
08.10.2011. Na poznatoj zagrebačkoj Grmoščici (tzv. Grmi) održat će se GRMA Mini DH 2 “trening” powered by Dropbike. Sudjelovati mogu svi: i mladi i stari, i muški i ženski (na vlastitu odgovornost, naravno), s licencom ili bez nje… Vozit će se na već poznatoj stazi (staza br. 3 iliti TROJKA). Start će biti na vrhu kao i na početku sezone, ali će se ovaj put voziti do kraja, tj. do Graberja. Staza će zbog toga naravno biti duža i bit će oko 1200 m, a vrijeme vožnje cca 1.45 min (eto, da se ipak malo dulje spuštate). Prijevoza na start opet neće biti jer em za tim nema potrebe (guranjem do vrha treba svega 9 min – ja štopao, a i tehnički i financijski je to puno teže izvesti), a i ako ne bude dovoljno navijača uz stazu, bodrit ćete sami sebe . Mjerenje vremena bit će kao i zadnji put, od strane PRO timing tima Kaldi&Zrinka (ili Zrinka&Kaldi – mislim da se još nisu dogovorili). Ovaj put ćemo sve probati podići iduću razinu, te će tako svi sudionici kod podizanja startnog broja dobiti Dropbike majicu i na kraju porciju ili dvije onog dobrog graha. Isto tako smo za ovaj put nabavili i sponzora (MARKO-PROJEKT) koji će uletit s nekim simboličnim nagradama za najbrže.
Stazu ćemo označiti trakama u cijelosti i osigurati kritična mjesta na stazi i uz nju. Sistem “treninga” bit će da ćemo se prijepodne zekati po stazi i oko nje, a poslijepodne ćemo “okinut” 2 štopanja po broju, pa ćemo na kraju dana proglasiti “pobjednike” tj. najbrže u muškoj i ženskoj kategoriji (uzet će se najbolje izmjereno vrijeme). Da, tako je, neće biti juniora, sporta, elita, hardtail ili FS kategorije, već ćemo vas samo selektirati po onome kaj imate u gaćama (bez brige, nećemo vam virit u gaće, nismo ni zadnji put)! :)
Obvezno nošenje kacige, bilo kakve (preferira se FF), a ostala zaštitna oprema po želji.
Za maloljetne je OBAVEZNA suglasnost roditelja, za nedaj Bože. Klik za download obrasca >>>>> http://db.tt/1A2AOJG
Prijaviti se možete meni na: major.vedran@gmail.com
Navedite samo: ime i prezime, datum rođenja (ako želite, stavite i klub) ;).
Volio bih da prijave napravite do 4.10.11. radi startnih brojeva (da znamo koliko bumo ih dali delat).
Evo nekoliko obavjesti i hintova vezano za utrku:
1. Odlučeno je da će “treninzina” tj. startnina iznosit 50 kn u što je uključena majica i topli obrok (grah) za svakog vozača. Isto tako od prikupljenog novca pokrit će se GSS i ostale stvari za organizaciju (voda/piva za redare, gorivo za agregat i sl.)
2. Što se tiče satnice ona bi bila išla otprilike ovako:
09.00-13.00 – Slobodna vožnja (trening)
13.00-14.00 – Probno mjerenje i vožnja
14.00-15.00 – 1. mjerenje
15.00-16.00 – 2. mjerenje
16.00-17.00 – grah i proglašenje najbržih
17.00- – fajrunt tj. neobavezno druženje na gornjem dijelu staze (zbog GSS-a i dozvole MUP-a)
3. Startne brojeve moći ćete podići kod osobe zadužene za startne brojeve (ne znamo još tko će to bit) u bilo kojem trenutku od 9.30-12.00h kod klupica na sredini (staro mjesto). Kod podizanja će svi morat potpisati izjavu da ste upoznati s rizicima itd…
4. Isto tako, tko dođe autom, neka parkira tamo di neće smetati (fala Bogu mjesta ima), a i probat ćemo to malo bolje ovaj put organizirati.
5. Pošto bi mogla biti malo gužvica na stazi (dosta vozača i relativno uska stazica), molim sve za razumijevanje i da ne guraju bicikle uzbrdo po toj stazi.
6. Za gore koristiti Jedinicu ili neki od drugih puteva do vrha…
7. Probajte ne raditi nered i bacati smeće na sve strane jer ćemo poslije morat sve MI skupljat (bit će vreća za smeće, pa kipajte tamo).

Niš, čujemo se još s nekim novim informacijama!

NAPOMENA: Uslijed ne dobivanja dozvole, proloma oblaka ili neke treće više sile, organizatori zadržavaju pravo da na vrijeme odgode ili otkažu „trening“.

Komentari su zaključani.