Izlog No.9: A kam’ s ključevima?!

December 30, 2012 Comments Off

Giant torba za sjedalo (S, M, L)

Torbica za sjedalo praktičnog dizajna sa zakvačkom za bljeskalicu, izvezenim Giant logotipom i reflektivnim detaljima za bolju vidljivost dobavljiva je u tri veličine. Mala (S) ima zapreminu malo manje od 1 litre, srednja (M) nešto više od 1,5 litre, a velika (L) preko 2 litre. Dobavljive su u Giant Bike Shopu po cijenama od 99,99 (S), 109,99 (M) i 119,99 (L) kuna.


Giant Shadow torba za sjedalo (S, M, L)

Novo osmišljena torbica za sjedalo aerodinamičnog profila. Odlikuje se atraktivnim dizajnom, reflektirajućim površinama za bolju vidljivost, zakvačkom za bljeskalicu, patent zatvaračima otpornima na vodu i prašinu, pretincima za stvari… Izrađena je od visokokvalitetnog vodootpornog najlona serije 1600. Dostupna je u Giant Bike Shopu u tri veličine – mala (S) zapremine nešto veće od 0,5 litre po 129,99 kuna, srednja (M) zapremine od 1 litre po 139,99 kuna i velika (L) zapremine preko 1,5 litre po 149,99 kuna.


Giant Shadow Pro torbica za sjedalo

Čvrsta konstrukcija ove atraktivne torbice za sjedalo osigurava optimalnu zaštitu i izuzetno je jednostavna za održavanje. Aero oblik komplimentira modernim dizajnima današnjih okvira. Zahvaljujući patentiranom zamjenjivom čepu spremna je za ugradnju Giant Numen Touch bljeskalice. Jednostavno postavljanje zahvaljujući Freewing™ bezalatnom brzopoteznom sistemu. Ova atraktivna torbica dostupna je u nekoliko kombinacija boja u Giant Bike Shopu po cijeni od 199,99 kuna.


Giant Shadow Pro+ tobica za sjedalo

Ako je Shadow Pro torbica kul, onda je Shadow Pro+ überkul jer dolazi s integriranom Giant Numen stražnjom bljeskalicom u za to predviđen otvor. I, da čovjek ne povjeruje, također je dostupna u Giant Bike Shopu, također u nekoliko kombinacija boja, po cijeni od 279,99 kuna.


Giant Numen bljeskalica

Giantova inkarnacija popularnih bljeskalica s dvije LED-ice smještene u gumenom tijelu u nekoliko trendovskih boja. Dostupne u prednjoj (bijele LED-ice) i stražnjoj (crvene LED-ice) inačici, svoj zadatak mogu obavljati u jednom od tri raspoloživa moda (stalno/bljeskajuće/trčeće). Deklarirano trajanje CR2032 baterija je 80 sati ovisi o korištenom modu. Dostupne su u Giant Bike Shopu po cijeni od 49,99 kuna.

Komentari su zaključani.