McDonald’s napravio bike-friendly nosiljku “za van”

June 19, 2015 Comments Off
McDonald’s napravio bike-friendly nosiljku “za van”
GIF Gizmodo

O hrani iz McDonald’sa može se štošta reći, ali jedna stvar koju nitko ne može osporiti jest umijeće tog lanca brze prehrane da svojim marketingom cilja najrazličitije demografske skupine. Čini se kako sada s vrlo domišljatom bike-friendly nosiljkom hrane “za van” na nišanu imaju biciklističku populaciju.

Iako McBike nije baš najoriginalnije ime za novo pakiranje koje je osmislila agencija Tribal Buenos Aires iz Argentine, inženjering iza njega zasiguno jest. Spremnik od recikliranog kartona vješa se na upravljač bicikla za nadasve jednostavan transport, a da pritom vrlo sigurno čuva od rasipanja i/ili prolijevanja jedan meni koji uključuje burger, krumpiriće i napitak . Koliko god slika biciklista u McDonaldsovom drive-thruu može izgledati čudno, čini se kako to u McDonald’su očito ohrabruju.

McBike pakiranje pojavilo se prvo u Copengahenu u Danskoj, a potom i u Medellinu u Kolumbiji. Čini se kako McDonald’s namjerava vrlo uskoro novo pakiranje predstaviti i u drugim biciklističkim gradovima poput Amsterdana i Tokyja.

Komentari su zaključani.