Najava: 2. Weekend Bike Festival, sv. Martin na Muri

September 17, 2015 Comments Off
Najava: 2. Weekend Bike Festival, sv. Martin na Muri

Drugo izdanje najvećeg biciklističkog festivala u regiji Weekend Bike Festival održat će se od 18. do 20. rujna 2015. godine u jednoj od najboljih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj – Toplicama Sveti Martin. Cijelo Međimurje pa tako i LifeClass Terme Sveti Martin, nositelj licence Adria Bike Hotel, okrenuli su se filozofiji zdravog življenja te sportu i rekreaciji kao načinu života. Weekend Bike Festival jedan je od koraka u promoviranju biciklizma kao najsvjetlije točke turizma regije te događanje koje ne smijete propustiti posebice ako je vaše poslovanje vezanouz biciklističku branšu.
DSC_6395.JPG

Weekend Bike Festival će i ove godine ugostiti brojna imena sa biciklističke, ali i sportske scene. Bogati program predavanja renomiranih stručnjaka iz svijeta biciklizma upotpunit će ovogodišnji festival i dati nove smjernice razvoju ove branše u Hrvatskoj i regiji. Neke od iznimno zanimljivih tema pokrivaju organizaciju biciklističkih utrka u Hrvatskoj, cikloturističke projekte te njihov utjecaj na razvoj destinacija i turističkih subjekata, urbano bicikliranje, interesantan biciklistički pothvat i mnoge druge.

Najveći Bike Expo na otvorenom okupit će na više od 1000m2 vodeće biciklističke brendove i tvrtke, proizvođače bicikala i opreme, ali i turističku branšu koja je prepoznala ovaj najbrže rastući trend i hobby u Europi.

Proizvođači i prodavači bicikala i opreme, biciklistički klubovi i udruge, biciklističke regije, destinacije, bike hoteli i svi oni kojima je bicikl dio života u ovom trodnevnom druženju moći će se upoznati, razmijeniti iskustva, porazgovarati o prednostima i nedostacima branše i tržišta u Hrvatskoj i regiji, saznati koji su to novi trendovi na biciklističkoj sceni te sklopiti poslovne suradnje i ostvariti nove kontakte na jednom mjestu – Weekend Bike Festivalu.DSC_5935 (1).JPG

Vidimo se u Svetom Martinu na Weekend Bike Festivalu!

Raspored WBF

Komentari su zaključani.