Najava: 2. Weekend Bike Festival, sv. Martin na Muri

September 17, 2015 Nema komentara »
Najava: 2. Weekend Bike Festival, sv. Martin na Muri

Drugo izdanje najvećeg biciklističkog festivala u regiji Weekend Bike Festival održat će se od 18. do 20. rujna 2015. godine u jednoj od najboljih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj – Toplicama Sveti Martin. Cijelo Međimurje pa tako i LifeClass Terme Sveti Martin, nositelj licence Adria Bike Hotel, okrenuli su se filozofiji zdravog življenja te sportu i rekreaciji kao načinu života. Weekend Bike Festival jedan je od koraka u promoviranju biciklizma kao najsvjetlije točke turizma regije te događanje koje ne smijete propustiti posebice ako je vaše poslovanje vezanouz biciklističku branšu.
DSC_6395.JPG

Weekend Bike Festival će i ove godine ugostiti brojna imena sa biciklističke, ali i sportske scene. Bogati program predavanja renomiranih stručnjaka iz svijeta biciklizma upotpunit će ovogodišnji festival i dati nove smjernice razvoju ove branše u Hrvatskoj i regiji. Neke od iznimno zanimljivih tema pokrivaju organizaciju biciklističkih utrka u Hrvatskoj, cikloturističke projekte te njihov utjecaj na razvoj destinacija i turističkih subjekata, urbano bicikliranje, interesantan biciklistički pothvat i mnoge druge.

Najveći Bike Expo na otvorenom okupit će na više od 1000m2 vodeće biciklističke brendove i tvrtke, proizvođače bicikala i opreme, ali i turističku branšu koja je prepoznala ovaj najbrže rastući trend i hobby u Europi.

Proizvođači i prodavači bicikala i opreme, biciklistički klubovi i udruge, biciklističke regije, destinacije, bike hoteli i svi oni kojima je bicikl dio života u ovom trodnevnom druženju moći će se upoznati, razmijeniti iskustva, porazgovarati o prednostima i nedostacima branše i tržišta u Hrvatskoj i regiji, saznati koji su to novi trendovi na biciklističkoj sceni te sklopiti poslovne suradnje i ostvariti nove kontakte na jednom mjestu – Weekend Bike Festivalu.DSC_5935 (1).JPG

Vidimo se u Svetom Martinu na Weekend Bike Festivalu!

Raspored WBF

Komentiraj tekst

Moraš biti prijavljen da bi komentirao tekst.

cheap research papers write my essay write my paper best essay writing service uk