NAJAVA 7.6. – 3. MTB MARATON “TROCAL PSUNJ”

May 19, 2009 Comments Off

Dragi XC vozači, kibici i filozofi, na redu je novo suočenje sa vlastitim granicama po obroncima Psunja. Ako se sjećate prošle godine, fino smo zapaprili utrku čiji profil izgleda kao zubi na pili, a za osvježenje se pobrinula kiša i blato. Na svakom usponu ste spominjali rečenicu u kojoj je ime našeg kluba u kombinaciji s psom, mamom i ljubavi. Mi lokalci smo uglavnom popadali i potrgali bicikle, a samo najjači su ušli u ciljnu ravninu. Ove godine je slab urod ludih gljiva, pa se nadamo da zli šumski vrač neće imati što pušiti i igrati se s vremenskom prognozom.

Ukoliko ste si kupili nove fancy gripove, imate najbolji SRAM mjenjač u selu, cure (i dečki) bacaju gaće na vas kad vas vide na biciklu, ovo je pravi događaj da postanete još popularniji. Staza je uglavnom ista, s tek minornim izmjenama koje ne odstupaju puno od prošlogodišnjeg visinskog profila, a novčane nagrade su i ovaj puta atraktivne.
Što još reći, osim da pogledate naš raspis, prigodni video isječak, i 07.06.2009 odmjerite snage s mnoštvom natjecatelja iz cijele Hrvatske, a i šire. Unaprijed se radujemo vašem dolasku – saga o psu, mami i ljubavi se nastavlja!

Poštovanje,
BK TITAN

Komentari su zaključani.