Najava: Dan planeta Zemlje 2014. na biciklu u Moslavini

April 12, 2014 Comments Off
Najava: Dan planeta Zemlje 2014. na biciklu u Moslavini

Već 11 godina za redom u Kutini se tradicionalno održava promidžbeno-ekološka manifestacija „Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini“, pa tako i ove godine, 26. travnja, svi koji u vožnji biciklom pronalaze idealan način druženja i zabave, svoj dan mogu provesti opušteno, bez stresa u prirodi prelijepe Moslavine.

Užitak vožnje po rutama koje prolaze netaknutom prirodom prožet je različitim sadržajima i lokalnim atrakcijama, susret s gostoljubivim stanovništvom, kušanjem domaćih tradicionalnih specijaliteta, upoznavanjem naše prirodne i kulturne baštine.

Program manifestacije sastoji se od rekreativne vožnje po zadanim rutama koje će vam otkriti Moslavinu punu iznenađenja, glazbenih nastupa, brojnih tradicijskih igara na cilju (skakanje u vrećama, potezanje užeta, biciklistička alka i sl.), bogata ugostiteljska ponuda (obuhvaća i ponudu autohtonih jela i pića našega kraja), i brojnih drugih aktivnosti i izlagača na štandovima.

Akcija dovodi i poseban izletnički vlak Bike-express iz pravca Zagreba. Svake godine sudjeluje preko 2000 sudionika, dok je ukupan broj posjetitelja tijekom cijelog dana i mnogo veći.

Kako je bilo lani možete pogledati na sljedećem linku:

Sve navedeno, ali i mnogo toga nespomenutog možete pročitati na:
www.turizam-kutina.hr
www.facebook.com/turistickazajednica.gradakutine

Komentari su zaključani.