Najava: Istria Granfondo 2015.

October 9, 2015 Comments Off
Najava: Istria Granfondo 2015.

Ovogodišnje izdanje Istria Granfonda, jednog od najvećih biciklističkih maratona u Hrvatskoj, održat će se 10. i 11. listopada 2015.

Inicijatori i organizatori projekta su ISTRA D.M.C. d.o.o. i turističke zajednice gradova i općina uključenih u klaster sjeverozapadne Istre (Umag, Novigrad, Buje i Brtonigla), uz hotelske kompanije Istraturist Umag d.d. i Laguna Novigrad d.d.
Nakon rekreativne utrke u subotu Family & Gourmet Tour u Novigradu (25km), Istria Granfondo se u nedjelju vozi na dvjema zahtjevnijim stazama od 141 kilometra (Istria Granfondo Classic) i 95 kilometra (Istria Granfondo Small). Staze prolaze središnjim djelovima istarskog poluotoka kroz Oprtalj, Motovun i Pazin i vraćaju se natrag u atraktivni turistički kompleks Stella Maris, tik uz umaški ATP stadion.
GF1Utrka koja je lani okupila čak 750 biciklista iz 10-ak zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove godine donosi 100 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove.

Bogat popratni program u 2015. nudi zvučne biciklističke brandove u Expo zoni, dječji program, zumba kids, natjecanje u ravnoteži na biciklima, modnu reviju i ono najvažnije – odličnu atmosferu.
GF2U subotu u 16:30h u ATP zoni u Stella Marisu organizirali smo druženje sa poznatim hrvatskim i slovenskim biciklistima gdje će im posjetitelji imati priliku postaviti zanimljiva pitanja.

Službeni portal događaja

 

Komentari su zaključani.