Najava: Istria Granfondo 2015.

October 9, 2015 Nema komentara »
Najava: Istria Granfondo 2015.

Ovogodišnje izdanje Istria Granfonda, jednog od najvećih biciklističkih maratona u Hrvatskoj, održat će se 10. i 11. listopada 2015.

Inicijatori i organizatori projekta su ISTRA D.M.C. d.o.o. i turističke zajednice gradova i općina uključenih u klaster sjeverozapadne Istre (Umag, Novigrad, Buje i Brtonigla), uz hotelske kompanije Istraturist Umag d.d. i Laguna Novigrad d.d.
Nakon rekreativne utrke u subotu Family & Gourmet Tour u Novigradu (25km), Istria Granfondo se u nedjelju vozi na dvjema zahtjevnijim stazama od 141 kilometra (Istria Granfondo Classic) i 95 kilometra (Istria Granfondo Small). Staze prolaze središnjim djelovima istarskog poluotoka kroz Oprtalj, Motovun i Pazin i vraćaju se natrag u atraktivni turistički kompleks Stella Maris, tik uz umaški ATP stadion.
GF1Utrka koja je lani okupila čak 750 biciklista iz 10-ak zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove godine donosi 100 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove.

Bogat popratni program u 2015. nudi zvučne biciklističke brandove u Expo zoni, dječji program, zumba kids, natjecanje u ravnoteži na biciklima, modnu reviju i ono najvažnije – odličnu atmosferu.
GF2U subotu u 16:30h u ATP zoni u Stella Marisu organizirali smo druženje sa poznatim hrvatskim i slovenskim biciklistima gdje će im posjetitelji imati priliku postaviti zanimljiva pitanja.

Službeni portal događaja

 

Komentiraj tekst

Moraš biti prijavljen da bi komentirao tekst.

cheap research papers write my essay write my paper best essay writing service uk