Najava: Weekend Bike Festival / sv. Martin na Muri 5.-7.9.2014.

September 2, 2014 Comments Off
Najava: Weekend Bike Festival / sv. Martin na Muri 5.-7.9.2014.

Idući vikend, od 5. do 7. rujna, u toplicama Sveti Martin održat će se najveći biciklistički festival u Hrvatskoj.
Na gotovo 1000 m² izložbenog prostora svoju će nam ponudu predstaviti većina hrvatskih trgovaca biciklističkom opremom i proizvođača: Rog – Joma, Keindl Sport, Protea Jaska i Kosport, Chaky (Scott i Rock Machine), Huni Bike, Rimac bike (Greyp), Visiobike, Adria Bike Grupa, Svera (High Five sportska prehrana), Endura (biciklistička odjeća), Thule, Garmin, Outdoor fitness časopis, Rimac, Visiobike, Husqvarna, ABH, Beciklin, Viva Sport, Kompas, Fotex, Marko projekt i TDS.
hotel_smTijekom trodnevna programa svatko će pronaći nešto od interesa: od radionica za djecu, uzbudljive eliminator utrke s bogatim fondom nagrada, tura koje će predvoditi poznati hrvatski biciklisti poput Matije Kvasine, ali i obiteljskih tura u koje se mogu uključiti i najmlađi. Bit će prikazani i neki kultni biciklistički filmovi i održani paneli sa ljudima koji žive za biciklizam! Naravno, ne treba zaboraviti ni Bikers Party u subotu navečer koji će, u dobroj atmosferi, potrajati duboko u noć!

Kreirani su razni paketi za sve želje i potrebe, bilo da želite biti dio cijelog programa, uživati u apsolutno svim sadržajima festivala i odsjesti u Toplicama Sveti Martin za cijenu već od 999,00kn, i jednodnevni paket za 150,00kn u kojem ćete osim ručka dobiti i poklon paket i mogućnost sudjelovanja na vođenim turama, okruglom stolu i na utrci „Šampion brega“!
Za one koji se samo žele utrkivati, startnina za utrku je 30,00kn, a osim mogućnosti da osvojite jednu od novčanih nagrada (3.000kn za 1. mjesto, 2.000kn za 2. i 1000kn za 3. mjesto) u muškoj i ženskoj kategoriji očekuje vas ugodno osvježenje nakon završene utrke.

Vođene Bike ture po Međimurju powered by High Five energetski napitci
U sklopu Weekend Bike Festivala održat će se vođene ture po Međimurju, pa su tako definirana dva termina u subotu 6.9. i jedan termin u nedjelju 7.9. Ture su namijenjene zaista širokom spektru javnosti – za one kojima nije problem odvoziti stotinjak kilometara, ali i za one kojima je 25 kilometara i više nego dovoljno. Važno je napomenuti i obiteljsku turu u kojoj će bez problema sudjelovati i cijela obitelj!
Zanimljivo je to što će sve ture imati po jednog vodiča, a svaki od njih je nadaleko poznato lice u svijetu biciklizma. Ima ih petero, a oni su:
Mia Radotić – jedina Hrvatica koja vozi za profesionalnu žensku biciklističku ekipu, višestruka prvakinja Hrvatske i prva Hrvatica koja je nastupila na ženskom izdanju Giro d’Italia;
Vladimir Miholjević – biciklist olimpijac koji je 11 godina za redom (1993. – 2004.) proglašavan najboljim hrvatskim biciklistom;
Matija Kvasina – Hrvatski reprezentativac i višestruki državni prvak;
Kristijan Đurasek – varaždinski biciklist, koji vozi za talijansku momčad Lampre – Merida i
Roberto Setnik – rodom iz Međimurja, deseterostruki Ironman, svjetski viceprvak u Triatlonu i dio tima u ovogodišnjem RAM!

Broj mjesta je ograničen, stoga čim prije rezervirajte svoje mjesto!
Više o svemu možete saznati OVDJE.

Apartman
hotel

Komentari su zaključani.