Održana sjednica HBS-a, Čotar novi predsjednik

March 13, 2013 Comments Off
Održana sjednica HBS-a, Čotar novi predsjednik

U subotu 9.3.2013. u Umagu je održana redovna sjednica Hrvatskog biciklističkog saveza (HBS) na kojoj se, između ostalog, birao novi predsjednik.
Uvjerljivu pobjedu nad konkurentom Ivicom Gržićem odnio je Martin Čotar i tako postao novi Predsjednik HBS-a.

Martin Čotar jedan je od najboljih hrvatskih cestovnih biciklista. 1999. godine postao je Europski prvak u kategoriji U23. Martin u svojoj bogatoj profesionalnoj karijeri broji niz uspješnih hrvatskih i međunarodnih rezultata, a vozio je i za vrlo jaku profesionalnu ekipu – Post Swiss Team – gdje je nastavio nizati odlične rezultate.
Nakon završetka profesionalne karijere, Martin je ostao aktivan u biciklizmu kroz turističku promociju biciklizma i organizaciju mnogobrojnih biciklističkih utrka i događaja.
Godišnja skupština HBSa · Umag 2013.S obzirom na svoje višegodišnje natjecateljsko iskustvo, kao i ono u organizaciji utrka i promociji biciklizma, Martin bi mogao biti vrlo ugodno osvježenje.

U Izvršni odbor izabrani su: Drgan Kranjčić, Luka Čanak, Antonio Barišić, Anton Remar, Dean Vitasović i Ervin Škacan.
Godišnja skupština HBSa · Umag 2013.Šuška se i o svježim licima na drugim mjestima unutar Saveza, kao i o većoj pažnji prema biciklizmu općenito, a ne samo (najvišem) natjecateljskom segmentu.

Komentari su zaključani.