Otvorenje Decathlona u King Crossu

November 27, 2014 Comments Off
Otvorenje Decathlona u King Crossu

U subotu je u King Crossu na zagrebačkom Jankomiru otvorena prva Decathlon trgovina sportskom opremom u Hrvatskoj. Na čak 3.5 tisuće kvadratnih metara, što ga čini najvećom trgovinom sportske opreme, obuće i odjeće u Hrvatskoj, predstavljena je ponuda od preko 30 tisuća artikala koji obuhvaćaju sedamdesetak različitih, manje ili više, popularnih sportova. Najzastupljeniji sportovi kod nas, poput nogometa, biciklizma, ribolova i slično standardan su dio sportskog asortimana Decathlona.

Decathlon je predstavio doista prihvatljive cijene i ponudu za sve željne sporta i zabave bez obzira radi li se o sezonskom rekreiranju ili profesionalnom sportu.

Program otvorenja obogatio je svojim nastupom i Matija Britvec, a njegove dojmove s istoga citiramo:

“Povodom otvorenja Decathlon sportske trgovine za VIP goste nastupio sam i prezentirao trial disciplinu brdskog biciklizma. Kao što sam rekao bezbroj puta, uživam ljudima prezentirati trial disciplinu, a posebno mi je zadovoljstvo bilo nastupiti na ovom eventu.

Obzirom da je ovo trgovina sportske opreme, puno poznatih osoba iz sportskog svijeta je prisustvovalo, a posebno je zadovoljstvo kada ti poslije vožnje pruže ruku i čestitaju.

Ovaj  nastup je zadnji za mene u ovoj sezoni…..zima je pred nama i već planiram natjecanja, i veselim se svakom budućem demonstrativnom nastupu.”

Decathlon_VIP_otvorenje_111Decathlon_VIP_otvorenje_112Decathlon_VIP_otvorenje_090Decathlon_VIP_otvorenje_101Decathlon_VIP_otvorenje_104Decathlon_VIP_otvorenje_102Decathlon_VIP_otvorenje_107Decathlon_VIP_otvorenje_109Decathlon_VIP_otvorenje_113

 

Fotke © Decathlon

 

Komentari su zaključani.