PANNONIAN CHALLENGE XI

May 30, 2010 Comments Off

Ovogodišnji jedanaesti sport&music festival Pannonian Challenge XI održat će se u Osijeku  od 18. do 22. kolovoza .

Međunarodno natjecanje u ekstremnim sportovima  Pannonian Challenge održat će se u osječkom skate parku i na prostoru trim staze (šumica).

Novitet je taj da, zbog velike zainteresiranosti gledatelja za praćenjem pojedinih disciplina, će na ovogodišnjem natjecanju biti  moguće pratiti po jednu disciplinu dnevno i to u:

skate park:

četvrtak 19.08.:        IN-LINE Skates

petak 20.08.:             Skateboard

subota 21.08.:                       BMX

trim staza:

nedjelja 22.08.:                     MTB Dirt, BMX Dirt, MTB 4X

Nakon otvorenja festivala za sve sudionike i natjecatelje 18.08., u prostoru HDLU (Hrvatsko društvo likovnih umjetnika), održat će se izložba fotografija i promocija videa te retro opening party.

Zabavni dio programa će trajati tri dana festivala, a održavat će se na dvije lokacije: u dvorištu Vege i u dvorištu HDLU.  Od glazbenih događanja potvrđujemo nastup američke hip-hop  punk atrakcije Dog Eat Dog, te niza stranih i domaćih glazbenih izvođača:  britanski DJ Dirty Hairy, beogradski reper Marčelo,  Frenkie i DJ A Skitzo Stylin (aka Ahmaad) iz Bosne i Hercegovine, osječki Krankšvester i Kandžija iz Hrvatske, DJ ekipa DISLECTRIC-a i BIG MAMA SESSION-a i njihovi gosti.

Festival će završiti u nedjelju 22.08. zatvaranjem festivala u dvorištu HDLU s koncertom osječkog kultni benda Praxitens.

O detaljima i satnicama svih natjecateljskih disciplina i terminima koncerata kao i informacijama o izvođačima i natjecateljima bit ćete naknadno obaviješteni.

Medijski pokrovitelji festivala su:

MTV, PIO d.o.o., muzika.hr, Metro portal, SportNet, portal Osijek031 i HRT Radio Osijek

Komentari su zaključani.