Specialized-SRAM Enduro serija – datumi za 2013.

December 16, 2012 Comments Off

Specialized-SRAM Enduro serija slijedeće godine ulazi u svoju drugu godinu, a datumi utrka već su utvrđeni. No, promjene nisu samo u nazivu natjecanja, nego je i povećanom broju utrka u kalendaru.

Enduro format natjecanja tema je broj jedan u svijetu brdskog biciklizma, tako da ova razmjerno nova disciplina zaokuplja sve više i više pozornosti. Serija je prvi puta održana prošle godine u zemljama njemačkog govornog područja i nakon uspješne premijere kreće u svoju drugu sezonu. Cilj da bude više utrka postao je stvarnost, tako da je za slijedeću godinu zakazano čak sedam utrka u četiri različite zemlje. Pored tri već održane utrke (Winterberg više nije u kalendaru), sada imamo i četiri nove, ali ne i nepoznate lokacije u kalendaru. Datumi i lokacije su slijedeći:

Runda 1 27. i 28. travnja 2013. Treuchtlingen (Njemačka)
Runda 2 4. i 5. svibnja 2013. Riva del Garda (Italija)
Runda 3 25. i 26. svibnja 2013. Samerberg (Njemačka)
Runda 4 15. i 16. lipnja 2013. Willingen (Njemačka)
Runda 5 6. i 7. srpnja 2013. Kirchberg (Austrija)
Runda 6 27. i 28. srpnja 2013. Kronplatz (Italija)
Runda 7 12. i 13. kolovoza 2013. Flims/Laax (Švicarska)

 

Kao što smo već rekli, osim promjene u kalendaru, došlo je do promjene i u nazivu serije. Od sada će biti poznata kao Specialized-SRAM Enduro serija, budući da se SRAM od ovogodišnjeg glavnog pokrovitelja s dodatkom “powered by…” za sljedeću sezonu pozicionirao kao naslovni pokrovitelj uz bok  Specializeda, sve kako bi se naglasila uključenost i osnažila prepoznatljivost formata i serije. iXS će također i slijedeće godine biti prisutan kao pokrovitelj.

Više informacija možete pronaći kao i obično na enduroseries.net i na Facebooku facebook.com/enduroseries.net.

Komentari su zaključani.