Partneri

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) strateški nam je partner u organizaciji TransDinara maratona. Osim nemjerljivog aspekta sigurnosti koje HGSS donosi, prepoznavanjem i uvrštenjem TDM kao pilot-projekta strateškog nacionalnog Tour de CroActive programa sustavnog razvoja aktivnog turizma u službi održivog i uravnoteženog razvoja Republike Hrvatske dodatno se potvrđuje kvaliteta ovog maratona.

Partner GSS

 

Grad Trilj i Turistička zajednica grada Trilja domaćini starta TDM. Ovaj maleni, aktivnom turizmu okrenuti grad na rijeci Cetini pobrinuti će se za idiličan prvi dojam.

Trilj

 

Grad Sinj i Turistička zajednica grada Sinja domaćini su završetka prve i početka druge etape TDM. Grad iznimne povijesti i tradicije znat će prepoznati modernog junaka u tebi, unatoč svoj toj lycri 🙂

Sinj 2

 

Grad VrlikaTuristička zajednica grada Vrlike odavno su prepoznali sportaše i rekreativce kao drage goste, a to su i dokazali ugođajem, hranom i zabavom koju su nam priredili 2014. godine. I najteži dan maratona lakši je kad znaš da ti se cijeli jedan grad raduje!

Vrlika

 

Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina znaju sve o podvizima, kraljevima, kraljicama i krunama. Nema boljeg završetka ovog epskog maratona do onog na tisuću godina staroj tvrđavi uzdignutoj iznad kraljevskog grada!

Knin 3